10 Ağustos 2012 Cuma

Değerlerimiz

DEĞERLERİMİZ

Ea Organizasyon olarak toplantı ve kongre sektörüne hizmet verdiğimiz 10. yılımızdayız. Sektörümüzün algısının değiştiği bir dönem yaşıyor olmamıza rağmen kuruluşumuzun var olan değerleri ile yolumuza daha da güçlenerek devam ediyoruz.

Sürekliğimizi ortaya çıkaran bazı değerlerimiz var. Bu değerler 10 yıllık süre içerisinde yavaş yavaş oluştu. Artık bu değerlerimizi tarif edebilir hale geldik.

Aciliyet kavramı;  Bizler çalıştığımız her projede her toplantıda, misafirlerimizin, katılımcılarımızın ihtiyaçlarına acil olarak çözüm yaratmamız gerektiğini biliyoruz.

Gelen herhangi bir yazışmaya cevap süremiz maksimum 24 saattir. Mobil ve gelişmiş iletişim teknolojilerini güncel hallerini kullanabiliyoruz. Bu nedenle mutlaka taleplere bir cevap veriyoruz. 

Çözüm odaklı bir yaklaşıma sahip olmak tüm Ea ekibinin en önemli özelliğidir. Biz çözülemeyecek bir sorun olmadığına inanırız. Bu nedenle konuya bulmamız gereken çözümleri arayan bir bakış açısı ile yaklaşırız. Problemi doğru tarif etmek, o probleme uygun gerçekleştirilebilir çözümler bulmak ve çözümleri sunmak Ea ekibinin ana görevidir.

Yüksek planlama kabiliyeti Toplantının yada etkinliğin yapılacağı sürecin çıkarılması, bu sürecin bir akış planına yerleştirilmesi ve takvime uygun aksiyonların alınması en önemli konudur.

Geri bildirim vermek, raporlamak talepleri doğru tasniflemek ve doğru anlaşıldığını anlatmak için en önemli alışkanlığımız. Projelerimizde bizimle çalışan stratejik iş ortaklarımızın, etkinlik sahiplerinin, toplantı planlayıcılarının, organizasyon komitelerinin ihtiyaçlarını doğru algılamaya çok büyük önem veriyoruz. Bu önemi aldığımız her talep için geri bildirim vererek gösteriyoruz.

Ekip çalışmasına çok büyük önem veriyoruz. Proje amaçlarına uygun hareket eden çok önemli bir topluluk oluyoruz. Doğru iş paylaşımı ve görevlerin takibi tüm çalışanlarımızın en önem verdiği konuların başında gelir.

Bireysellik. Her bireyin o projenin kahramanı olduğunu düşünürüz. Her organizasyonu bir bireyin yaptığına inanırız. Bireysel başarının o toplantının her şeyini değiştirebilecek güç olduğunu kabul ederiz.

Başarı odaklı bir ekip ile çalışıyoruz. Bu ekip verilen görev ya da işin bitmesini, tamamlanmasını sağlar. Bu sonuç için zaman sınırlaması yapmaz. Uygun belirlenen zamanda o görevin tamamlanmasıdır önemli olan. Akşam, hafta sonu, seyahat yada bir başka operasyon başarıyı değiştirmez. Başarı tek sonuçtur.
Araştırma yapıyoruz, geliştiriyoruz, değiştiriyoruz. Biz "Ea" yız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder